Je hart volgen in een groene omgeving

Werken bij het ZorgErf

Op het ZorgErf kun je je hart volgen, in een groene omgeving. De deelnemers aan de dagbehandeling en bewoners van de hofjes zijn de spil waar alles om draait. Collegialiteit betekent hier écht nog iets.

Eén van onze medewerkers zegt het als volgt: ‘Ik werkte eerst op kantoor, maar miste iets. Daarom ben ik een zorgopleiding gaan doen. Nu werk ik op het ZorgErf als gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GPV’er) en eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV’er). Er gebeurt elke dag wel iets moois. Kleine genietmomentjes. Ik kan echt iets betekenen voor een ander en krijg waardering. Nu heb ik na elke werkdag een voldaan gevoel.’

Beweging 3.0

Medewerkers die werken bij de dagbehandeling van ZorgErf Buiten-Land of de 24 uurszorg van ZorgErf Buiten-Verblijf en staan bij Beweging 3.0 op de loonlijst.

Vacatures

Verzorgende IG of verpleegkundige

Geef jij zorg met liefde en aandacht omdat onze bewoners dat verdienen? Ben jij die verzorgende IG of verpleegkundige die wij zoeken?

Uren: 24 uur
Functie: verzorgende IG, verpleegkundige
Opleiding: verzorgende IG, verpleegkundige
Salaris: conform cao VVT FWG 35 (VIG) op FWG 45 (verpleegkundige)

VIG flex of bijbaan

Geef jij zorg met liefde en aandacht omdat onze bewoners dat verdienen? Ben jij die verzorgende IG die een contract zoekt in de flex voor 3 uur per week? Dan nodigen wij je van harte uit! Ben je een student verpleegkunde of hbo-verpleegkunde dan nodigen we je ook van harte uit!

Regio: Putten
Uren: 3 uur flex
Functie: verzorgende IG of student zorgopleiding
Opleiding: verzorgende IG
Salaris: conform cao VVT FWG 35

Stage lopen bij het ZorgErf?

Je kunt op het ZorgErf – zowel op de dagbehandeling als in de 24 uurszorg – het praktische deel van je opleiding volgen. We hebben ruimte voor stagiaires van de volgende opleidingen:

Hbo

 • Sociaal pedagogische hulpverlening (SPH)
 • Maatschappelijk Werk (MW)
 • Creatieve Therapie (CT)
 • Bewegingsagogiek (BA)
 • Hbo-verpleegkunde

Mbo

 • Mbo-verpleegkunde
 • Maatschappelijke Zorg (niveau 3)
 • Maatschappelijke Zorg (niveau 4)
 • Volwassenenzorg (niveau 4)
 • Gehandicaptenzorg (niveau 4)

Doe je een opleiding voor werk op een zorgboerderij? Ook dan heten we je van harte welkom. Calibris en Aequor erkennen ZorgErf Buiten-Land en ZorgErf Buiten-Verblijf als officiële leerinstelling.

Meer weten? Stuur een mail naar: sieka@buiten-land.nl.

Opleidingen

ZorgErf biedt samen met MBO Amersfoort, School voor de Gezondheidszorg, twee praktische BOL-opleidingen.

Zit je in het vierde jaar van het VMBO én wil je bij jouw volgende opleiding liever niet de hele dag in de klas zitten? En leer jij het best door het gewoon te doen? Ontdek waarom deze opleidingen dan een aanrader voor jou zijn!

Vrijwilligerswerk

Op ZorgErf Buiten-Land werken veel enthousiaste vrijwilligers. Dit kun je op verschillende manieren doen.

Eenmalig of af en toe

Je kunt eenmalig of af en toe iets doen waar onze bewoners blij van worden. Kun je bijvoorbeeld een muziekinstrument bespelen? Ben je lid van een koor en wil je wel eens optreden? Heb je een hobby waar je iets over kunt vertellen? We nodigen je graag uit.

Wekelijks

Vind je het leuk om wekelijks iets bij ons te doen, denk dan aan:

 • Chaufferen van bezoekers
 • Helpen in de tuin
 • Wandelen of fietsen
 • Creatieve activiteiten
 • Helpen bij het koken

 

Bedrijven

Als bedrijf je inzetten voor het ZorgErf? Bijvoorbeeld door een teamuitje te organiseren? Als bedrijf maatschappelijke betrokkenheid tonen? Zoek je een goed doel? Ons ZorgErf biedt je die kans.

Wil je meer informatie? Wil je een leuk idee bespreken? Stuur een mail naar sieka@buiten-land.nl (Putten) of erik@buiten-land.nl (Nijkerk).

Recensie vrijwilliger

‘Niemand oordeelt over een ander’

‘Ik ben een manusje-van-alles. Ik ga bijvoorbeeld met bezoekers van de dagbehandeling fietsen of knutselen of help bij het begeleiden van groepen. Ieder jaar organiseer ik de bollenroute. Dan gaan we met een aantal bussen langs de tulpenvelden in de omgeving. Mensen met dementie bloeien op bij ons. Iedereen zit in hetzelfde schuitje, niemand heeft een oordeel over de ander. Ook voor de partners is het prettig even de handen vrij te hebben. Ik haal positieve energie uit dit vrijwilligerswerk.’

Gert-Peter Haar (51), één dag per week vrijwilliger op het ZorgErf sinds maart 2016.